Food Innovation Summit 2019

Konverentsi kava

  • 9.00 Messiala avatud, hommikukohv
  • 9.15 - 9.30 Avasõnad
  • 9.30 - 9.45 Välkettekanne: Vöner: taimse kebabi edulugu Soomes
  • 9.45 - 11.00 Paneeldiskussioon: taimse toidu kasvav trend restoranides
  • 11.00 - 11.30 Ettekanne: Taimne Teisipäev: taimse toidu arengud maailmas
  • 11.30 - 12.45 Messialaga tutvumine ja lõuna Swissôtelis
  • 12.45 - 14.00 Paneeldiskussioon: taimse toidu suurendamise olulisus toidusedelis
  • 14.00 - 14.15 Välkettekanne: TFTAK: taimsest toorainest lihaalternatiivide arendamine
  • 14.15 - 14.40 Välkettekanne: Turu-uuringud: Tarbija valikud – liha? Laboriliha?
  • 14.40 - 15.00 Kohvipaus
  • 15.00 - 16.15 Paneeldiskussion: taimse toidu kasvav trend toidutootmises
  • 16.15 - 16.45 Ettekanne: Finless Foods: laboris kasvatatud kalaliha
  • 16.45 - 17.00 Lõpusõnad, networking